Ondernemen in Purmerend

'Onze buitenlandse klanten komen hier graag'

RB2

Dennis van Marle

managing partner

'Mijn klanten verwachten dat ik milieubewust bouw'

Caravancentrum Waterland

Jan van Zon

eigenaar

'Hier wilden we ons eigen gebouw bouwen'


Mercuur Bouw

Frank Klukhuhn

directeur

'Iedere straat heeft een vertegenwoordiger'


Pontman Schoenen

Paul Kuijt


Met de hacker aan tafel

Hoe weerbaar is uw organisatie? Bedrijven die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker, u leest er vrijwel dagelijks over. Om dit te voorkomen zijn bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. PRO, PCO, KHN Purmerend en BO organiseren samen met het RPC, gemeente Purmerend en de politie de Masterclass: ‘Cybercrime voor ondernemers!’ Deelname is voor alle ondernemers in de regio gratis. Aanmelden is wel verplicht. Na deze masterclass bent u bewust van de risico’s en voorbereid op de toekomst.

Waterland Werkt op locatie! Inschrijving is geopend

Waterland Werkt verbindt bedrijven met bedrijven, opleiders met het bedrijfsleven en scholieren en studenten met een stageadres en/of een baan. Waterland Werkt biedt u als ondernemer de kans tot een persoonlijke ontmoeting met nieuwe klanten, medewerkers of stagiairs door hen een ‘kijkje in de keuken’ te bieden en hen zo te laten kennismaken met uw dienstverlening en producten. Wilt u uw bedrijf ook openstellen op vrijdag 31 januari en/of zaterdag 1 februari 2020? Meldt u dan aan via de website.

BeursVloer Waterlandse Uitdaging

Wensen worden werkelijkheid! Bedrijven vervullen wensen van verenigingen en stichtingen. Doet u ook mee? Kom dan naar de BeursVloer van de Waterlandse Uitdaging op 21 november!

Eerste editie horecacongres Gastvrij Waterland in Purmerend groot succes

Op 14 oktober vond in Theater de Purmaryn de eerste editie van een nieuw evenement plaats: Gastvrij Waterland. Tijdens Gastvrij Waterland kwamen leerlingen van verschillende scholen in de regio die een opleiding in horeca hebben, in aanraking met zoveel mogelijk onderdelen van het vak. Aansluitend gaf trendwachter Wouter Verkerk het publiek een vermakelijk optreden met verfrissende inzichten. Het avondprogramma was gevuld met diverse workshops, variëren van slimme menukaarten tot de inzet van social media. En zoals het hoort in de horeca werd afgesloten met een borrel.

Informatieplicht energiebesparing

Controleer of u moet rapporteren. Sinds 1 juli 2019 is de informatieplicht energiebesparing van kracht. Check of deze informatieplicht ook voor u geldt en rapporteer alsnog zo snel mogelijk!