Ondernemen in Purmerend

'Onze buitenlandse klanten komen hier graag'

RB2

Dennis van Marle

managing partner

'Mijn klanten verwachten dat ik milieubewust bouw'

Caravancentrum Waterland

Jan van Zon

eigenaar

'Hier wilden we ons eigen gebouw bouwen'


Mercuur Bouw

Frank Klukhuhn

directeur

'Iedere straat heeft een vertegenwoordiger'


Pontman Schoenen

Paul Kuijt


Informatieavond
Waterland Werkt op locatie!

Na het succes van Purmerend Werkt, de grootste bedrijvenmarkt ooit die afgelopen januari in Purmerend plaatsvond gaat het evenement verder als Waterland Werkt. De komende editie is niet meer in de binnenstad. Bezoekers komen bij u op locatie langs: Waterland Werkt op Locatie op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Kom dan vooral naar de informatiebijeenkomst op maandag 7 oktober aanstaande in P3. Daar hoort u wat uw deelname u gaat opleveren en wat u van de organisatie kunt verwachten.

NV Purmerend 28 oktober: heeft u zich al aangemeld?

Op 28 oktober vindt in de kleine zaal van Theater de Purmaryn weer de ondernemerstalkshow NV Purmerend plaats. Interviewer Jaap Sluis wordt dit keer terzijde gestaan door Carola de Ruijter van Succesvolle Opvolging. De podiumgasten komen uit het lokale bedrijfsleven.

BeursVloer Waterlandse Uitdaging

Wensen worden werkelijkheid! Bedrijven vervullen wensen van verenigingen en stichtingen. Doet u ook mee? Kom dan naar de BeursVloer van de Waterlandse Uitdaging op 21 november!

Financiering H20 esports rond

Purmerendse ondernemer Frits Dix (directeur van NMT Shipping) stapt via een deelname in H20 esports BV de wereld van gaming en esports in. De ambitieuze plannen van H20 esports worden daarmee realiteit. Door de investering is de financiering van het eerste esports stadion in Nederland rond. De sloop van de huidige sporthal De Koogmolen aan de Spinnekop 1-2 in Purmerend is inmiddels afgerond. De verbouwing gaat starten.

Informatieplicht energiebesparing

Controleer of u moet rapporteren. Sinds 1 juli 2019 is de informatieplicht energiebesparing van kracht. Check of deze informatieplicht ook voor u geldt en rapporteer alsnog zo snel mogelijk!