Agenda

20 mei: voorjaarsvergadering AOV Beemster Ondernemer

17 juni NV Purmerend

30 juni: ledenevent AOW Beemster Ondernemer

Randstad koopstromenonderzoek Purmerend 2018

In opdracht van de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht heeft I&O Research uit Enschede/Amsterdam in nauwe samenwerking met Bureau DTNP uit Nijmegen het Randstad Koopstromenonderzoek 2018 uitgevoerd.

De uitkomsten van dit onderzoek worden zowel binnen de overheid als binnen de profit-sector veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld voor het opstellen of bijsturen van (toekomstig) detailhandelsbeleid of als input voor vestigingsbeleid.

Afgestemd op de verschillende informatiebehoeften zijn de onderzoeksresultaten ook verwerkt en beschikbaar in diverse producten. Lees hier de resultaten van 2018 over het Centrum van Purmerend.

Startersevenement 8 april

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer! Ben je ondernemer of denk je hier al enige tijd over na? Dan mag je deze avond niet missen. Wij zetten de deuren open voor voor jou als oriënterende en startende ondernemer. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren.

Purmerend Werkt: wat een spektakel!

Zondag 27 januari was de binnenstad namelijk omgetoverd tot een grote bedrijven/banenmarkt.

Dit evenement was bedoeld voor leerlingen en werkzoekenden. De succesbeleving en sfeer waren een promotie voor de stad!

Autobedrijf Peter Ursem wereldwijd koploper duurzaamheid

Een zelfvoorzienende autodealer die zijn eigen groene stroom opwekt en opslaat, om auto’s op te laden en het gehele pand te voorzien van stroom. Dit klinkt als toekomstmuziek, maar is nu al de realiteit bij Autobedrijf van Ursem.

Zilveren winnaars PRO: ondernemersprijs 2018

Tijdens de drukbezochte PRO: biznizborrel van 6 december zijn de zilveren winnaars voor de PRO: ondernemersprijs 2018 bekend gemaakt.

Startup in Residence aan de slag in Purmerend

Het komende half jaar werken drie startups aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken in Purmerend. Zij doen dit in het kader van het programma Startup in Residence.

Purmerend feliciteert Brasa

BRASA Purmerend uitgeroepen tot beste café van Noord-Holland